5 Ідей для Весняного Манікюру 2024

дизайни
тренди

Весна - час пробудження природи й оновлення. Це також чудовий час для оновлення ваших ідей в манікюрі та додавання свіжих кольорів. У цій статті ми поділимося з вами п'ятьма ідеями для весняного манікюру 2024.

1. Пастельні відтінки

Пастельні відтінки завжди актуальні навесні. Вони нагадують про ніжність розпускаючихся бутонів та перших променів сонця. Спробуйте запропонувати своїм клієнтам ніжний рожевий, м'ятний або лавандовий. Ці кольори підійдуть до будь-якого образу і додадуть жіночності та вишуканості.

Для цього ідеально підійде Камуфлююча база Lollipop Base, Гель-лак Color №106, Гель-лак Color №67, Гель-лак Color №59, Камуфлююча база Light Violet Base 


2. Квіткові мотиви

Не забувайте про квіти! Вони завжди були натхненням для манікюру. Спробуйте намалювати на нігтях ніжні квіткові візерунки або використовувати наклейки з квітковими мотивами. Це створить романтичний і ніжний образ, ідеально вписуючись у весняну атмосферу.

3. Геометричні візерунки

Якщо ваш клієнт віддає перевагу більш сучасному і стильному манікюру, зверніть увагу на геометричні візерунки. Спробуйте поєднувати пастельні відтінки з геометричними лініями або фігурами для створення ультрамодного дизайну. Це чудовий спосіб виділитися з толпи і додати свіжості образу.

Для яскравих акцентів у цьому дизайні можна використати Камуфлюючу базу Neon base №1, Гель для нарощування Candy Gel №25, Камуфлюючу базу Neon base №5, Гель-лак Color №55

4. Мармуровий ефект

Мармуровий манікюр - це один з основних трендів цього сезону. Він поєднує в собі елегантність і модерн. Спробуйте використовувати ніжні пастельні відтінки для створення мармурового ефекту на нігтях. Це додасть образу ваших клієнтів загадковості та вишуканості.

5. Фруктові акценти

Весна - час плодоношення, тому не соромтеся додавати на нігті фруктові акценти. Наприклад, нанесіть на один ніготь зображення яскравої полуниці або ароматного апельсина. Ваші клієнтки точно не залишаться байдужими від такого дизайну!

Весна - це час експериментів і яскравих образів. Не бійтеся пропонувати вашим клієнтам щось особливе, компонувати кольори та візерунки. Використовуйте наші ідеї, щоб надихнутись на неповторні образи, які обов'язково сподобаються вам та вашим клієнтам.

Для сворення ваших весняних ідей, перегляньте підбірку ТОП весняних товір від LUNAmoon!

Поділитись:
Зачекайте!

Підпишіться на наш Instagram і дізнавайтесь про новинки першими!

@lunamoon_gel