Вся правда про підвищення цін на послуги

цікаве

Що спадає на думку майстру манікюру, коли йдеться про підвищення цін на свої послуги?

У деяких це викликає злість, розчарування і навіть трохи страху. Інших це надихає, підвищує впевненість і викликає гордість. Цікаво, яка ваша позиція з цього питання?

Ми отримуємо негативні та гнівні коментарі, клієнти називають нас божевільними або відірваними від реальності. Деякі навіть називають нас злодіями. Але ми так не думаємо.

Отже, давайте перейдемо до суті. Ми віримо у майстрів манікюру з будь-яким досвідом. І закликаємо вас підняти ціни, тому що: серед усіх професій у світі ви обрали кар'єру в манікюрі. Молодці! Ви досвідчені, креативні, маєте чудову робочу етику. Ви самі собі начальники і вам подобається вибирати свої години роботи.

То чому б вам не вибрати, коли підвищити свій рівень і не підняти собі зарплату? Зупиніться і зробіть кілька глибоких вдихів, щоб дійсно подумати про це. Звідки береться опір? Ви боїтеся втратити клієнтів? Чому? Ви не думаєте, що ви цього варті? Ви переживаєте через конкуренцію? Навіть не думайте про них. Ви відчуваєте себе некомфортно? Дайте цьому відсіч. Ваші навички не відповідають підвищенню цін? Тоді це область для кар'єрного зростання. Ставте цілі. Працюйте над ними.

Але якщо ви встановлюєте одні й ті ж ціни з самого початку, ви точно не даєте собі належного визнання. Ми знаємо, що ви не платите 250 гривень за стрижку і фарбування. Забудьте про балаяж менш ніж за 5000 гривень. Тож вперед.

Уявіть, як виглядатиме підвищення ціни на 50 гривень за послугу? Протягом наступного року це може означати додаткові 50 000–70 000 тисяч гривень у вашій кишені. А як щодо підвищення ціни на 100 гривень? Це може скласти серйозний резерв на відпустку.

Ми просто просимо вас спробувати. Для нас ваш час і талант варті цього. Ви вже справжній майстер.

  • Вірте в себе. Будьте впевнені. Будьте сміливими. Майте здорову самоповагу. Будьте собою. Встановіть чесну і справедливу систему ціноутворення, яка цінує ваші навички.

Ми обіцяємо, що клієнти прийдуть до вас з будь-яким прайсом.

 

Поділитись:
Зачекайте!

Підпишіться на наш Instagram і дізнавайтесь про новинки першими!

@lunamoon_gel